Creative
Accelerator

Locul unde ideile cresc și încep să aducă bani
Despre Accelerator

Creative Accelerator este un program care conectează oamenii cu idei faine și antreprenorii de succes, ajută la dezvoltarea de produse creative scalabile și pregătește startup-urile de primele investiții.


Durata: 2 Martie - Iunie

Etape: Inspirație, Ideație, Incubare, Accelerare, Pitching, Demo Day.

De ce să te înscrii în program?
Bună întrebare. Care are minim 3 răspunsuri, dincolo de câștigul material
 • Oamenii
  Vei cunoaște mentori cu experiență, profesioniști care te vor inspira și ajuta să crești startupul, oameni care îți vor da aripi sau, dimpotrivă, te vor coborî cu picioarele pe pământ, ca să fii pregătit pentru investiții și creștere.
 • Cunoștințele
  Vei afla instrumente noi de a valida și testa modelul de business, înțelege consumatorul, cum să gândești și acționezi după metoda Design thinking, să-ți analizezi piața și competiția, să formulezi Propunerea Unică de Vânzare, să scrii un mesaj de vânzare și să faci un Pitch în fața investitorilor.
 • Mentorat
  Să primești un grant este important, dar să îl investești eficient este o provocare. Noi vom fi alături pentru a testa MVP, a elabora Road Map și IDP. Aceasta e calea cea mai scurtă pentru a trezi interesul investitorilor.
Cine poate participa la
Creative Accelerator
Dacă ești în CREATECH, ai un studio de creație, design, game, animație, fotografie, conduci o tipografie de cărți sau etichete, deții o galerie de artă, scrii o carte, ai un band muzical sau un brand cu produs creativ WoW, să nu spui că nu ți-am spus.
 • Startupuri Createch
 • Branduri/companii de creație cu potențial înalt de creștere
 • Creatori și artiști cu branduri noi și în fază de creștere
Tot ce ai nevoie pentru a participa sunt 2 lucruri:
 • Un produs unic și deosebit, despre care lumea să zică „wow, ce tare!”
 • Dorință să-ți faci numele cunoscut dincolo de Moldova și să atragi parteneri / investitori
Acum, despre Creative Accelerator mai pe îndelete…
 • Inspirație
  te conectăm cu antreprenori de succes, care au parcurs deja drumul tău și îți vor împărtăși din experiențele lor.
 • Accelerare
  la această etapă vor fi selectate 5 echipe care vor lucra intensiv cu mentori la validarea modelului de business și testarea ideilor de marketing.
 • Educație
  organizăm Bootcampuri unde vorbim despre instrumente și strategii de lansare & extindere a startupurilor creative (Design thinking, Customer development, Business Model, MPV, Traction, Road Map etc.)
 • Demo zone & Pitch Day
  la această etapă vor fi selectate 5 echipe care vor lucra intensiv cu mentori la validarea modelului de business și testarea ideilor de marketing.
 • Incubare
  vei avea parte de sesiuni de mentorat cu oameni de creație și antreprenori din industrie.
Mentorii programului

Creative Accelerator e despre startupuri și creativitate, iar mentorii programului sunt la fel: extrem de creativi și cu multe cunoștințe despre startupuri.


În Creative Accelerator am adunat cei mai faini mentori într-o primă ediție internațională.

Mentorii noștri
 • Viorica Cerbușca
  Artcor Center Director
  Founder of Yep!Moldova
 • Andriy Zaikin
  Founder
  Yep! Incubator Ukraine
 • Victor Sholoshenko
  Independent CMO,
  Strategic marketing advisor

 • Andrey Anisimov
  Co-founder of the design studio
  Between the Walls, Kyiv
 • Elena Donets
  Co-founder & CEO
  Spyre Group, Tel Aviv
 • Andrei Haret
  Founder
  MarketinGO.xyz

 • Margarita Ursu
  Expert
  PR & Comunication
Sunt interesat de program și vreau mai multe detalii
Bine, dar…
Mai ai dubii? E normal.
Hai să vedem ce anume te oprește.
1

„6 luni, cam mult”

O fi mult, dar gândește-te câte cunoștințe noi câștigi atât prin cursuri, cât și mentorate de la cei mai buni oameni din domeniul creației. Mai punem aici și participanții - din experiența noastră, după participarea la asemenea programe, mulți concurenți devin parteneri și dezvoltă proiecte frumoase împreună.
2
„Of, iar cheltuieli”
Echipa Acceleratorului investește timp, expertiză și profesionalism, din partea startupului așteptăm dedicație, responsabilitate, flexibilitate și interes pentru dezvoltare. Programul este gratuit, nu se percep taxe de participare și nici nu luăm cotă parte din afacere / startup.
3
„Și dacă nu câștig?
Degeaba particip”
Să cunoști personal aproape 50 oameni, cei mai buni profesioniști din Moldova, din domeniul producției și post-producției de film, muzică, sound, fotografie, design, scriere și editare de carte, game & app design & development, producție VR, AR, XR, immersive experience - acesta este cel mai valoros lucru care ți se poate întâmpla vreodată.
Creative Accelerator este primul și singurul program de accelerare a afacerilor din industria creativă, în care am adunat, pentru tine, cei mai talentați oameni din Moldova la momentul dat.
Întrebări frecvente
Participanții noștri ne recomandă
Alex Osadcenco

Deci eu cred că pre-accelerator o transformat foarte critic gîndirea la oameni care au dezvoltat produsul cu mine. Toate lecțiile care au fost predate și toată experiența care noi am obținut pe perioada asta nio dat în primul rînd un mindset critic pentru founderi of startup - don't give up.


Dacă nu merge ideia, încearcă să pivotezi încă odată, dacă la auditoriu inițial nu trebuie acest produs caută alt produs. Să fii întotdeauna în mișcare și să fii gata pentru schimbari, modificări și failuri 🤯


Mulțumesc mult la toată echipa de YEP Moldova care o ajutat pe noi, și o supportat pe perioada aceasta conversațiile cu noi😁


Much love from the Raccoon team.❤️❤️❤️

Viorel Popa

Echipa PoligonHub Vă mulțumește pentru efort, străduință și rezultatul pe care l-am obținut, la nivel de viziune, asupra conceptului și dezvoltării StartUp-lui.


Întrebările, criticile, sugestiile mentorilor, suportul informațional, competiția, ritmul intens pe parcursul ultimilor pași a stimulat realizarea sarcinilor stabilite în termen, drept rezultat am beneficiat de o accelerare pe bune în dezvoltarea ideii.


Am cunoscut oameni cu proiecte interesante, realizarea cărora o vom urmări cu interes.

Apreciem înalt buna organizare, amabilitatea și corectitudinea de care am beneficiat din partea echipei Yep.


Vom fi recunoscători dacă ne invitați să aplicăm și la alte inițiative.


Bravo și cât mai multe realizări frumoase - Yep Moldova !!!

Andrian Nicolaev

În primul rând am avut mentorat de calitate şi am obţinut contactele la mentori care au fost deschişi să ne ajute şi după sesiunile comune iar asta ne-a ajutat să facem şi o prezentare calitativă şi să dezvoltăm ideea mai rapid.

Am prezentat la Startup battle şi am ajuns după la Kiev.

Feedbackul juraţilor ne-a arătat că încă avem asupra la ce lucra şi ne-a motivat să arătăm că totuşi noi putem face asta.

După ce am prezentat la lift99, ne-am strâns lucrurile şi ne-am pornit frumuşel să mâncăm ceva. Nimerisem în ascensor cu o doamnă ce lucrează la Microsoft. Am prezentat repejor şi scurtuţ *ce* şi *de ce* facem ca să ieşim din ascensor cu contactul ei în mână şi o propunere de grant ce urmează a fi discutată.

Primul *elevator pitch* a decurs cu succes!😄

Suntem recunoscători pentru oportunitatea creată de Yep!Moldova suportul mentorilor şi al organizatorilor, şi tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui program.


Thank you!🍊

Creative Accelerator
Ediția I
CINE SUNTEM NOI?
Yep! Moldova este o organizație care dezvoltă early stage startups și promovează gândirea antreprenorială.

Începând cu anul 2018, Yep!Moldova a organizat peste 100 de evenimente locale, regionale și internaționale, la care au participat peste 10000 de persoane - fondatori de startupuri, experți în domeniul antreprenorial, studenți, elevi, profesori.

Viziunea Yep!Moldova este să dezvolte o generație de oameni care gândesc antreprenorial.
Donatori
Creative Accelerator este implementat de Yep! Moldova cu suportul financiar oferit de Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) - fond regional de 285 de milioane de dolari, un pionier în Ucraina și Moldova, cu o experiență de peste 29 ani de investiții în companii mici și mijlocii.

Partenerul programului este Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID Moldova, Suedia și UK AID.
© 2024 yep!moldova
Despre noi
 • Yep!Moldova
 • Istorii de succes
 • Verticale
 • Programe
Contacte
 • Donatori
 • Parteneri
 • Voluntari
Altele
 • Noutăți
 • E-Shop